Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/emilhenningsen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Rynkebehandling i Odense - Hudlæge Emil Henningsen
Title Image

Rynkebehandling i Odense

Vi tilbyder flere former for rynkebehandling – både midlertidige og permanente. Mange af behandlingerne kan med stor fordel kombineres, så du opnår det flotteste resultat.

 

Rynker kan både forebygges og behandles på vores klinik i Odense.

 

Hvorfor opstår rynker?

Hudens aldring er betinget af indre og ydre faktorer – alle mennesker udvikler tegn på aldring med linier og rynker.Med alderen taber man naturligt bindevæv i huden – huden bliver tyndere, mere tør og mindre elastisk.

 

De første rynker viser sig typisk omkring 30-års alderen som fine linier omkring øjnene, der fremkommer ved at den underliggende muskulatur folder huden, hvorved der opstår dynamiske rynker.

 

Senere i livet, når huden bliver tyndere og mindre elastisk, bliver rynkerne mere permanente og fremtrædende som dybere furer.

rynkebehandling af rynker omkring øjne førrynkebehandling af rynker omkring øjne efter

Huden omkring øjnene og munden er særligt udsatte for udvikling af rynker. Vi oplever at mange mennesker er kede af rynkerne og ønsker at reducere dem.

laserbehandling rynker førlaserbehandling rynker efter

På billederne ses resultatet efter Regenlite laserbehandling af rynkerne. Du kan læse mere om laserbehandling af rynker her.

Moderne rynkebehandling

I en travl hverdag med arbejde og sociale aktiviteter er det vigtigt for de fleste, at rynkereducerende og hudforyngende behandlinger ikke har voldsomme bivirkninger.

 

Emil Henningsen arbejder som hudlæge i Danmark og udlandet, og holder sig  opdateret indenfor de nyeste dermatologiske behandlinger.

 

Alle de behandlinger, vi tilbyder, er dokumenteret effektive, sikre og med et minimum af bivirkninger.

kemisk peeling før - hudlæge Emil Henningsenkemisk peeling efter - hudlæge Emil Henningsen

Rynkebehandling med kemiske peelinger har endvidere effekt på andre af hudens aldringstegn, fx pigmentforandringer.

Effekten af peelinger viser sig gradvist. Rynkerne mindskes ved en naturlig stimulation af hudens produktion af bindevæv. Virkningen er principielt permanent, hvilket er en fordel ved denne type behandling. Læs mere om kemiske peelinger her

Hvilken rynkebehandling er den bedste?

Det er meget vanskeligt at rådgive generelt om valg af hudforyngende behandlinger.

 

Valg af behandling afhænger af typen af rynker, din hudtype og dine forventninger. Du opnår oftest det bedste resultat ved at kombinere forskellige behandlingstyper.

 

Ved forundersøgelsen vil hudlæge Emil Henningsen tilbyde dig en personlig og professionel vurdering og sammen kan vi lægge en plan for et behandlingsforløb på klinikken i Odense, der er tilpasset dig.

 

Du kan læse mere om behandlingerne her: