Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/emilhenningsen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Akne behandling - effektiv laserbehandling mod akne og ar
Title Image

Laserbehandling af akne og akne ar

Effektiv behandling af akne og aknear med laser

Vi er stolte af som det første sted i Skandinavien at kunne tilbyde laserbehandling af akne med laseren Regenlite Transform.

Denne laser har gennem flere år været anvendt internationalt til behandling af patienter med akne – med stor succes. Nu er næste generation af laseren udviklet: Regenlite Transform.

Hvordan foregår laserbehandling?

Vi anbefaler, at du har vasket dit ansigt i vand og mild sæbe og fjernet evt. make-up inden behandlingen. I klinikken renses huden omhyggeligt. I mange tilfælde vil det være en fordel at foretage en mild peeling (dybderens) af huden inden laserbehandlingen. Under laserbehandlingen skal du anvende en dækkende beskyttelsesbrille. Behandling af et ansigt tager cirka 15 minutter.

 

Er laserbehandlingen smertefuld?

Man oplever en varmefornemmelse i huden under behandlingen, som nogle finder en smule ubehagelig. Regenlite Transform anvender lave energiniveauer og laver en biologisk stimulation i vævet, og laseren laver ingen skade på huden.

 

laserbehandling akne førlaserbehandling akne efter

Hvordan virker Regenlite Transform®?

Laserens lys absorberes i huden, dræber acne bakterier, stimulerer sårhelingsprocesser og hudens immunsystem til at dæmpe betændelsen ved acne. Studier har vist, at det betændelsesdæmpende signalmolekyle TGF-β øges op til 15 gange i huden efter en laserbehandling. Hudens produktion af bindevæv stimuleres, hvilket udglatter ujævnheder og ar samt reducerer antallet af hudorme.

 

 

Er laserbehandling af akne effektiv?

Regenlite Transform er grundigt undersøgt og effekten er veldokumenteret. Laserbehandlingen er derfor et effektivt alternativ til traditionel behandling af akne med antibiotika og andre lægemidler, fx Isotretinoin.

 

 

Hvor hurtigt ses effekten?

Effekten af laserbehandlingen viser sig efter ca. 2 uger. Er der sparsom effekt af laserbehandlingen, gentages behandlingen efter ca. 4 uger. Man må påregne op til 3 laserbehandlinger for at opnå et markant resultat på akne. Effekten på røde ar og ujævnheder i huden viser sig i samme periode.

 

 

Hvordan adskiller laseren sig fra andre behandlinger på markedet?

Traditionelt tilbydes behandlinger med IPL systemer (blitzlamper) på andre klinikker, men behandlingerne kan ikke sammenlignes. Hvor effekten af Regenlite Transform typisk ses efter én behandling, skal IPL behandlinger gentages, ofte 5-10 gange, for at have en effekt på akne. Effekten af Regenlite Transform laseren er overlegen i alle studier, og den samlede pris og tidsforbruget er betydeligt lavere med Regenlite Transform, som udelukkende anvendes på hudlægeklinikken i Odense.

Hvor længe holder effekten?

Når akne efter laserbehandlingerne er under kontrol, oplever en del, at akne ikke vender tilbage. Hvis akne vender tilbage, kan laserbehandlingen gentages, og man kan derved forstærke effekten af laserbehandlingen. Man kan dog ikke forvente at blive 100 % fri for akne, da hudsygdommen forværres af faktorer som stress og hormonsvingninger, som laseren ikke fjerner.

Min akne er stort set forsvundet efter laserbehandlingerne.
Jeg er meget glad!

Josefine, 19 år, Odense

Er laserbehandling med Regenlite Transform sikker?

Ja. Flere videnskabelige studier har dokumenteret sikkerheden ved laserbehandlingen og laseren er endvidere godkendt af the Food and Drug Administration (FDA) i USA til behandling af akne. I hudlægeklinikken i Odense udføres behandlingen af specialuddannet personale, og Sundhedsstyrelsen foretager tilsyn på klinikken.

 

 

Er der bivirkninger til behandlingen?

Nej. Regenlite er videnskabeligt testet, og der er ikke rapporter om væsentlige bivirkninger. Nogle bemærker let rødme og prikken i huden i op til 1 time efter behandlingen, hvilket skyldes histaminfrigivelse. Dette forsvinder af sig selv.

 

 

Er der særlige forhåndsregler forud for laserbehandlingen?

Hvis du tager antihistamin, binyrebarkhormon, gigtpiller eller anvender binyrebarkhormoncreme eller Aloe Vera-holdige cremer på det hudområde, der skal behandles, reduceres virkningen af Regenlite Transform. Det anbefales derfor, at du holder pause med dette i 3 dage forud for og 3 dage efter laserbehandlingen. Rygere anbefales rygestop 24 timer forud for laserbehandlingen, da rygning sammentrækker de små blodkar, som laseren skal afsætte sin energi i.

 

 

Hvor tilbydes behandling med Regenlite Transform?

Behandlingen tilbydes som det eneste sted i Danmark på den topmoderne dermatologiske speciallægeklinik Cutis Clinic i Odense.