Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/emilhenningsen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Filler til behandling af rynker samt læbeforstørrelse - I Odense
Title Image

Filler

Reduktion af rynker med filler

Med alderen reduceres hudens fugtindhold og bindevæv med forekomst af rynker og indsynkninger i ansigtet. Rynker kan behandles med en filler. Ikke-permanente fillere (Restylane, Radiesse m.fl.) består af sukkerstoffet hyaluronsyre, som binder fugt og er naturligt forkommende i huden. Filleren injiceres med en tynd kanyle i huden for at udfylde rynker og furer og for at korrigere mangel på volumen, hvor dette savnes.

En filler giver hurtigt synlige resultater. Fillere anvendes i rynker mellem brynene, fra næsefløj til mundvige eller i de lortette rynker på hagen. Man kan også anvende Restylane Lips til læberne for at opnå større volumen.

Forundersøgelse og behandling tilbydes på vores klinik i Odense. Sundhedsstyrelsen har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer efter forundersøgelsen, inden behandlingen kan gives.

Læbeforstørrelse med filler

Ved læbeforstærrelse med en filler (Restylane Kysse) kan man opnå mere fyldige læber med en mere markeret læbekant. For at opnå det mest harmoniske resultat og et naturligt udseende anbefales det, at man udviser tålmodighed og bygger læberne langsomt op. Som tommelfingerregel lægges 80 % af filleren i læberne ved første behandling og den resterende del lægges i læberne ved “touch-up” cirka 2 uger senere.

Du kan læse mere om behandling med filler under “vejledninger”.

Læbeforstørrelse med en filler giver hurtigt synlige resultater. Behandlingen tager cirka 10 minutter og da filleren indeholder et lokalbedøvende middel, reduceres ubehaget væsentligt.

Forundersøgelse og behandling tilbydes på vores klinik i Odense. Som med flere andre kosmetiske behandlinger har Sundhedsstyrelsen fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer efter forundersøgelsen, inden behandlingen kan gives.

Før læbeforstørrelse:

læbeforstørrelses behandling

Efter læbeforstørrelse:

Efter behandling af rynker med filler