Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/emilhenningsen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Rynkebehandling med Regenlite Transform laser - Hudlæge Emil Henningsen - behandling af akne, ar og rynker
Title Image

Rynkebehandling med Regenlite Transform laser

Hudforyngende laserbehandling – uden bivirkninger

 

Som det første sted i Skandinavien tilbyder vi hudforyngende laserbehandling med Regenlite Transform på vores hudlægeklinik i Odense. Behandlingen er uden bivirkninger og dokumenteret effektiv. Laserbehandlingen reducerer aldersforandringer som rynker, linier og grovporret hud.

Hvordan virker en behandling med Regenlite Transform?

 

Regenlite Transform er en revolutionerende og skånsom laser, der stimulerer dannelsen af nyt kollagen i huden. Laserens lys passerer overhuden – uden af gøre skade – og absorberes i hudens fine dermale blodkar. Herved stimuleres aktiveringen af hudens fibroblaster, som øger syntesen af bindevæv. Huden genvinder sin volumen og smidighed. Linjer, rynker, grove porer og ujævnheder reduceres.

 

Hvordan ved jeg, at denne behandling er den rigtige for mig?

 

Ved forundersøgelse hos speciallægen foretages en individuel hudanalyse, hvor vi sammen lægger en plan for forløbet.

 

Hvordan foregår laserbehandling med Regenlite Transform?

 

Huden renses og der foretages en overfladisk peeling af huden med Neostrata glykolsyre. Peelingen dybderenser huden og fjerner døde hudceller og hudfedt, så laseren får optimale betingelser for at virke i huden.

Peelingen afsluttes med at neutralisere peeling-væsken. Behandlingens anden fase betår af laserbehandlingen. Du skal afsætte ca. 30 minutter til behandling af et ansigt.

 

Er Regenlite Transform effektiv?

 

Effekten af laserbehandlingen på rynker og linjer er veldokumenteret og publiceret i flere internationale tidsskrifter.

 

Hvor hurtigt ses effekten på mine rynker?

 

Da processen foregår naturligt i huden, indsætter virkningen gradvist, og det endelige resultat efter laserbehandling ses først efter cirka 6 måneder. Effekten af behandlingen principielt permanent.

Før og efter billeder af laserbehandlinger med Regenlite Transform 

Behandling af acne ar odense
Laser behandling af rynker
Laser behandling af rynker

Hvor mange laserbehandlinger skal jeg have?

 

Det anbefales at forberede huden til laserbehandlingen med 2 dybderensende peelinger med 2 ugers interval forud for første laserbehandling. Behandlingsforløbet består af 3 laserbehandlinger med 2-4 ugers interval og en afsluttende peeling cirka 1 måned efter sidste laserbehandling.

 

Rygere responderer dårligere end ikke-rygere på behandlingen, og det anbefales derfor, at rygere får 5 behandlinger. Årsagen er, at tobak indholder en række stoffer, som reducerer virkningen af laseren. Nikotin trækker de små kar sammen, som laseren skal afsætte sin energi i. Hydrogen cyanid reducerer iltningen og de ilt-afhængige, enzymatiske reperationsmekanismer i vævet. Desuden hæmmes fibroblasterne af nikotin og cadmium i tobak.

 

Kan behandlingen gentages?

 

Ja, resultatet kan vedligeholdes med behandling hver 6-12. måned.

 

Er laserbehandlingen smertefuld?

 

Man oplever en varmefornemmelse og stikkende fornemmelse i huden under peeling og laserbehandling, som nogle finder en smule ubehagelig. Regenlite Transform anvender lavere energiniveauer end andre lasere. Mens traditionelle lasere laver vævsdestruktion, laver Regenlite Transform biostimulation.

 

Er laserbehandling med Regenlite Transform sikker?

 

Ja. Mange kliniske studier har dokumenteret sikkerheden ved Regenlite Transform. Behandlingen udføres af en specialuddannet personale godkendt af Sundhedsstyrelsen, der foretager tilsyn på klinikken i Odense. Laseren er godkendt af the Food and Drug Administration (FDA) i USA. Under behandlingen skal du bære beskyttelsesbriller, da laseren ellers vil kunne gøre skade på øjnene.

 

Er der bivirkninger ved laserbehandlingen?

 

Nej. Regenlite er videnskabeligt testet, og der er ikke rapporteret væsentlige bivirkninger. Nogle bemærker let rødme og prikken i huden i op til 1 time efter behandlingen, hvilket skyldes histaminfrigivelse. Man kan gå direkte tilbage til arbejde eller andre aktiviteter efter behandlingen uden at se “behandlet” ud.

 

Er der særlige forhåndsregler forud for laserbehandlingen?

 

Hvis du tager antihistamin, binyrebarkhormon, gigtpiller, hjertemagnyl eller anvender binyrebarkhormoncreme eller Aloe Vera-holdige cremer, reduceres virkningen af Regenlite Transform. Det anbefales derfor, at du holder pause med dette i 3 dage forud for og 3 dage efter laserbehandlingen. Rygere anbefales rygestop 24 timer forud for laserbehandlingen, da rygning sammentrækker de små blodkar, som laseren skal afsætte sin energi i.

 

Hvor tilbydes laserbehandlingen?

 

Behandlingerne tilbydes som det eneste sted i Danmark på vores topmoderne dermatologiske speciallægeklinik Cutic Clinic i Odense.

 

Ønsker du mere og uddybende information om Regenlite Transform?

 

Du er altid velkommen til at bestille en tid til en uforpligtende forundersøgelse. Herunder kan du læse mere om laserbehandling med Regenlite Transform laseren.

Hvad er Regenlite Transform laser?

Regenlite Transform er en farvestoflaser, der udsender laserlys med en bølgelængde på 585 nm. Ved denne bølgelængde afsættes laserens energi primært i, og ikke på huden. Herved undgås sår og vævsskade på huden.

Hvordan virker laserbehandlingen hudforyngende?

Med alderen reduceres mængden af kollagen i huden, hvilket resulterer i forekomsten af fine linjer og rynker.

Med Regenlite Transform laserbehandling skabes en biostimulation i huden, der stimulerer til dannelse af nyt kollagen. Dette sker ved, at laserens lys passerer gennem det øverste lag af huden, og absorberes i hudens dermale blodkar som opvarmes. Når disse blodkar opvarmes stimulerer det kroppens sårhelingsprocesser og hudens immunsystem til at danne nyt kollagen. Huden remodelleres og fine linjer, rynker og ujævnheder reduceres, hvorved huden fremtræder yngre, glattere og friskere.

Hvor hurtigt ses effekten?

Da processen foregår naturligt i huden, indtræder effekten løbende over uger, og op til 3 måneder efter behandling. For at opnå optimal hudforyngelse anbefales 3 behandlinger med ca. 2 ugers interval.

Det endelige resultat af behandlingerne vil afhænge af din huds udgangspunkt og din livsstil. Har du meget medtaget hud, er eller har du været ryger, kan det være nødvendigt med 5 behandlinger evt. i kombination med andre behandlinger – din behandler vil informere dig om dine muligheder på klinikken i Odense

Hvem kan ikke behandles?

Gravide behandles ikke. Der behandles heller ikke, hvis du har bakteriel, svampe eller herpes infektion i behandlingsområdet.

 

Herudover kan der være særlige forbehold, hvis du har haft flere tilfælde af hudkræft, har tendens til fortykkede ar, har dårlig sårheling, har koagulationsfejl, tager antiepileptika, har lysoverfølsomhed eller har tendens til fotoallergisk reaktion. Fortæl herfor behandleren, hvis du har nogle af disse tilstande.

Er der særlige forholdsregler før og efter behandlingen?

Hvis du tager antihistamin, prednisolon, acetylsalicylsyre, NSAID (gigtpiller) eller anvender binyrebarkhormoncreme eller Aloe Vera-holdige cremer på det hudområde, der skal behandles, reduceres virkningen af laserbehandlingen.

 

Det anbefales derfor, at du holder pause med dette i 7 dage forud for og 7 dage efter laserbehandlingen. Rygere anbefales rygestop 24 timer forud for og efter laserbehandlingen, da rygning sammentrækker de små blodkar, som laseren skal afsætte sin energi i. Det anbefales, at du undlader udøvelse af anstrengende motion i ca. 2 timer før og efter behandlingen.

Hvordan foregår laserbehandlingen?

Du bør møde til behandlingen uden make-up. Umiddelbart inden behandlingen afrenses ansigtet for at fjerne snavs, hudfedt og døde hudceller. Herefter påføres du beskyttelsesbriller, da laseren ellers vil kunne gøre skade på øjnene.

 

Du oplever en varmefornemmelse i huden under behandlingen, som nogle finder en smule ubehagelig. Hele behandlingen tager 20-30 minutter. Da laserbehandlingen ikke laver hul på huden, kan man anvende make-up og vanlige plejeprodukter umiddelbart efter behandlingen.

Er der bivirkninger ved laserbehandlingen?

De hyppigste bivirkninger til laserbehandlingen er let rødme og prikken i huden i op til få timer efter behandlingen.

I nogle tilfælde kan der optræde rødviolet misfarvning i behandlingsområdet, der kan vedvare i enkelte dage. Der er ikke rapporteret om senfølger til behandlingen.

Behandlinger tilbydes på klinikken i Odense.