Rynkehandling Regenlite Transform laser

Hudforyngende laserbehandling – uden bivirkninger

Som det første sted i Skandinavien tilbyder vi hudforyngende laserbehandling med Regenlite Transform på vores hudlægeklinik i Odense. Behandlingen er uden bivirkninger og dokumenteret effektiv. Laserbehandlingen reducerer aldersforandringer som rynker, linier og grovporret hud.

 

Hvordan virker Regenlite Transform?

Regenlite Transform er en revolutionerende og skånsom laser, der stimulerer dannelsen af nyt kollagen i huden. Laserens lys passerer overhuden – uden af gøre skade – og absorberes i hudens fine dermale blodkar. Herved stimuleres aktiveringen af hudens fibroblaster, som øger syntesen af bindevæv. Huden genvinder sin volumen og smidighed. Linjer, rynker, grove porer og ujævnheder reduceres.

Hvordan ved jeg, at denne behandling er den rigtige for mig?

Ved forundersøgelse hos speciallægen foretages en individuel hudanalyse, hvor vi sammen lægger en plan for forløbet.

Hvordan foregår laserbehandling?

Huden renses og der foretages en overfladisk peeling af huden med Neostrata glykolsyre. Peelingen dybderenser huden og fjerner døde hudceller og hudfedt, så laseren får optimale betingelser for at virke i huden. Peelingen afsluttes med at neutralisere peeling-væsken. Behandlingens anden fase betår af laserbehandlingen. Du skal afsætte ca. 30 minutter til behandling af et ansigt.

Er Regenlite Transform effektiv?

Effekten af laserbehandlingen på rynker og linjer er veldokumenteret og publiceret i flere internationale tidsskrifter.

Hvor hurtigt ses effekten på mine rynker?

Da processen foregår naturligt i huden, indsætter virkningen gradvist, og det endelige resultat efter laserbehandling ses først efter cirka 6 måneder. Effekten af behandlingen principielt permanent.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det anbefales at forberede huden til laserbehandlingen med 2 dybderensende peelinger med 2 ugers interval forud for første laserbehandling. Behandlingsforløbet består af 3 laserbehandlinger med 2-4 ugers interval og en afsluttende peeling cirka 1 måned efter sidste laserbehandling. Rygere responderer dårligere end ikke-rygere på behandlingen, og det anbefales derfor, at rygere får 5 behandlinger. Årsagen er, at tobak indholder en række stoffer, som reducerer virkningen af laseren. Nikotin trækker de små kar sammen, som laseren skal afsætte sin energi i. Hydrogen cyanid reducerer iltningen og de ilt-afhængige, enzymatiske reperationsmekanismer i vævet. Desuden hæmmes fibroblasterne af nikotin og cadmium i tobak.

Kan behandlingen gentages?

Ja, resultatet kan vedligeholdes med behandling hver 6-12. måned.

Er behandlingen smertefuld?

Man oplever en varmefornemmelse og stikkende fornemmelse i huden under peeling og laserbehandling, som nogle finder en smule ubehagelig. Regenlite Transform anvender lavere energiniveauer end andre lasere. Mens traditionelle lasere laver vævsdestruktion, laver Regenlite Transform biostimulation.

Er behandling med Regenlite Transform sikker?

Ja. Mange kliniske studier har dokumenteret sikkerheden ved Regenlite Transform. Behandlingen udføres af en specialuddannet personale godkendt af Sundhedsstyrelsen, der foretager tilsyn på klinikken i Odense. Laseren er godkendt af the Food and Drug Administration (FDA) i USA. Under behandlingen skal du bære beskyttelsesbriller, da laseren ellers vil kunne gøre skade på øjnene.

Er der bivirkninger til behandlingen?

Nej. Regenlite er videnskabeligt testet, og der er ikke rapporteret væsentlige bivirkninger. Nogle bemærker let rødme og prikken i huden i op til 1 time efter behandlingen, hvilket skyldes histaminfrigivelse. Man kan gå direkte tilbage til arbejde eller andre aktiviteter efter behandlingen uden at se “behandlet” ud.

Er der særlige forhåndsregler forud for laserbehandlingen?

Hvis du tager antihistamin, binyrebarkhormon, gigtpiller, hjertemagnyl eller anvender binyrebarkhormoncreme eller Aloe Vera-holdige cremer, reduceres virkningen af Regenlite Transform. Det anbefales derfor, at du holder pause med dette i 3 dage forud for og 3 dage efter laserbehandlingen. Rygere anbefales rygestop 24 timer forud for laserbehandlingen, da rygning sammentrækker de små blodkar, som laseren skal afsætte sin energi i.

Hvor tilbydes laserbehandlingen?

Behandlingerne tilbydes som det eneste sted i Danmark på Privathospitalet H. C. Andersen Klinikken i Odense.

Hvor kan jeg søge mere information om Regenlite Transform?

Du er altid velkommen til at bestille en tid til en uforpligtende forundersøgelse. Der henvises i øvrigt til den udvidede information.

Behandling af acne ar odense
Laser behandling af akne, acne, ar og rynker i Odense
Laser behandling af akne, acne, ar og rynker i Odense
Laser behandling af akne, acne, ar og rynker i Odense