Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/emilhenningsen.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Profhilo - effektiv og naturlig behandling af løs og slap hud
Title Image

Profhilo – effektiv opstramning af løs og slap hud

Profhilo – effektiv opstramning af løs og slap hud

En Profhilo behandling giver effektiv opstramning af  løs hud på hænder, ansigt, kavalergang samt opstramning af kalkunhals, mormorarme og slapt maveskind.

Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling.

Hvad er Profhilo?

Profhilo er en gel, der består af et hyaluronsyre, og som injiceres under huden, hvor det fungerer som en biostimulator.

 

Profhilo er unik på grund af produktets høje indhold af hyaluronsyre, samt den måde hyaluronsyren er bearbejdet på. Derudover er Profhilo markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre.

 

Det skyldes, at Profhilo er fri for såkaldte BDDE bindinger, som vi kender fra fillers og skinboosters. Profhilo er dermed hverken en filler eller en skinbooster.

 

Hvilke områder kan behandles med Profhilo?

En Profhilo behandling giver effektiv opstramning af  løs og slap hud på disse områder:

 • ansigt
 • hals (kalkunhals)
 • bryst-parti (inkl. kavalergang)
 • opstramning af slapt maveskind
 • arme (mormorarme)
 • knæ
 • håndrygge

Profhilo behandling før og efter billeder

Sådan foregår en behandling med Profhilo

Behandlingen foregår ved, at Profhilo forsigtigt injiceres ind under huden med en fin, tynd nål. Det sker i udvalgte områder, hvor huden er løs og kreppet.

 

profhilo behandling
Spredningen af produktet er stor – og resultatet er derfor, at et større hudområde forynges og opstrammes – Profhilo virker altså ikke kun der, hvor injektionen udføres. Det betyder endvidere, at resultatet aldrig bliver kunstigt og unaturligt.

 

Over flere uger stimulerer Profhilo hudens egen kollagen- og elastinproduktion – hvormed hudens elasticitet og styrke genoprettes – så huden får et helt naturligt og ungdommeligt look.

 

Spredningen af Profhilo efter behandling af løs hud på halsen er vist på figuren nedenfor:

 

profhilo behandling hals

 

 

Hvad koster en behandling med Profhilo?

Vi tilbyder kun Profhilo-kur som behandling. Det gør vi, for at du får de mest optimale resultater.

 

Når du har afsluttet din Profhilo kur, kan du efterfølgende få enkeltbehandlinger for at opretholde resultatet.Du opnår gode resultater med en Profhilo kur, der består af 2-3 behandlinger med 4 ugers interval.

 

Effekten af en Profhilo-kur er langvarig og kan i mange tilfælde holde over et år. For at holde resultatet vedlige anbefaler vi, at behandlingen gentages hver 6.-9. måned, hvor der kan gives en enkelt booster-behandling.

Kan jeg nøjes med én behandling?

Grundbehandling med Profhilo består altid af minimum 2 behandlinger med 4 ugers interval. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. I stedet stræber vi efter at give vores kunder både den bedste vejledning, oplevelse og – naturligvis – de bedste resultater.

 

En Profhilo grundbehandling består af minimum to behandlinger. Dette skyldes, at du ikke kan opnå de samme resultater med én behandling, som du kan med en Profhilo-kur.

 

Vi har derfor valgt ikke at tilbyde Profhilo som en enkelt behandling. Som senere vedligeholdelse af resultatet kan du dog godt vælge én behandling.

Efter behandling med Profhilo

Umiddelbart efter behandlingen kan du fornemme, hvor produktet er lagt ind under huden. Det kan ligne små myggestik, som svinder inden for 12-24 timer. Der kan desuden opstå forbigående blå mærker efter stikkene.

 

Som udgangspunkt kan du tage på arbejde med det samme efter behandling med Profhilo. Hvis du foretrækker, at ingen må bemærke noget, så bør du vente mindst et døgn med at tage på arbejde.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Det er vigtigt med en forundersøgelse hos Cutis Clinic inden din behandling. Vores professionelle behandlere kan altid vejlede dig omkring de forventede resultater og antal behandlinger.

 

Alle mennesker er forskellige. Nogle personer har flere eller dybere rynker end andre og skal derfor have flere behandlinger med Profhilo.

 

Umiddelbart efter din behandling øges fugtindholdet i huden, så de fine linjer og rynker udglattes.

 

Det endelige resultat viser sig i løbet af de første uger efter afsluttet Profhilo kur. Er resultatet endnu ikke tilfredsstillende, kan man supplere med en ekstra behandling for yderligere stimulation af hudens kollagen- og elastinproduktion.

Hvor længe holder behandlingen?

Resultatet af behandling med Profhilo holder op til et år.

Kan Profhilo kombineres med andre behandlinger?

Ja, i høj grad. I mange tilfælde kan det være en fordel at kombinere Profhilo med flere andre behandlinger såsom fraktioneret CO2-laser og peelinger.

En Profhilo behandling kombineret med Botox og/eller filler giver ofte smukke resultater

Gør Profhilo behandling ondt?

Behandling med Profhilo mærkes som en kortvarig strammende fornemmelse, som er lidt ubehagelig – særlig i ansigtet.

 

Andre steder på kroppen er behandlingen mindre ubehagelig. Der er ikke smerter i efterforløbet, men huden kan lokalt være lidt øm ved berøring de første par dage.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes helt naturligt i huden og dannes af kroppen selv.

 

Med alderen bliver huden dårligere til selv at danne hyaluronsyre. Det betyder, at huden med tiden mister både styrke, elasticitet og fylde – konsekvensen er, at der kommer rynker, furer og fine linjer i huden.

 

Det høje indhold af hyaluronsyre i Profhilo giver huden ny smidighed og elasticitet.

Hvad er forskellen på Profhilo, skinbooster og ikke-permanente fillere (fx. Restylane)?

Du har måske hørt om ikke-permanente fillere, såsom Restylane, Juvederm og Belotero. Det kan også være, at du har hørt om Restylane Skinboosterkur. Alle disse produkter indeholder hyaluronsyre – dvs. det sukkermolekyle, som dannes og findes naturligt i huden.

 

Profhilo indeholder også hyaluronsyre. Forskellen er det høje indhold af hyaluronsyre i Profhilo og måden produktet er bearbejdet på.

 

Forskellene i produkternes egenskaber er opsummeret nedenfor:

 

Profhilo:

  • Formål: Opstramning af løs, slap og kreppet hud
  • Funktion: Hudopstramning uden kirurgi
  • Giver fylde: Nej

 

Ikke-permanente fillere:

  • Formål: Rynker, dybe furer & volumen
  • Funktion: Volumen
  • Giver fylde: Ja

 

Skinbooster

  • Formål: Kreppet hud
  • Funktion: Forfinelse af huden
  • Giver fylde: Nej
Kan jeg få Profhilo når jeg er gravid eller ammer?

Nej. Profhilo er ikke undersøgt på gravide eller ammende kvinder, hvorfor dette frarådes.

 

Hvis du opdager, at du er gravid efter at have fået behandling med Profhilo, skal du ikke foretage dig noget særligt af den grund.

Skal jeg ophøre med blodfortyndende medicin inden behandling med Profhilo?

Hvis du tager Marevan, så anbefaler vi, at din INR ligger lavt i normalområdet for at forebygge unødvendig blødning og blå mærker i huden.

Skal jeg undgå fiskeolie og andre blodfortyndende kosttilskud inden behandling med Profhilo?

Vi anbefaler, at du ophører indtag af Acetylsalicylsyre (Hjertemagnyl, Magnyl o.lign.), naturmedicin og kosttilskud, som virker blodfortyndende (fx fiskeolie, hvidløg, ingefær, Ginseng, Ginkgo Biloba, Vitamin E, Matrem mm.) en uge før behandling med Profhilo.